Головна » 2019 » Липень » 15

За перше півріччя нинішнього року степове Компаніївське лісове господарство, в умовах повної відсутності державного фінансування, не втратило позицій по пріоритетних напрямках роботи. Колектив лісгоспу забезпечив виконання всіх планових заходів лісогосподарської діяльності в межах фінансових можливостей.

3,6 млн. грн. витратило державне підприємство «Компаніїський лісгосп» за перше півріччя цього року на ведення лісового господарства, з них 3,3 млн. грн. – власні кошти підприємства від реалізації лісопродукції, а 0,3 млн.грн.– кошти обласного бюджету регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини» на створення захисних лісових насаджень.

... Читати далі »

Переглядів: 305 | Додав: Юлия | Дата: 15.07.2019 | Коментарі (0)

15 липня день народження відзначає керівник державного підприємства «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко. Теплі та щирі слова вітань з цього приводу шле йому трудовий колектив Компаніївського лісового господарства, ветерани підприємства та лісівнича юнь регіону.

Олександр Миколайович очолив Компаніївський лісгосп у непростий історичний період. На його долю випало вирішення багатьох питань життєдіяльності степового лісгоспу в умовах фінансової кризи південних лісових господарств України.

Високий професіоналізм, життєва мудрість, організаторські здібності поміркованого, вимогливого, справедливого та авторитетного керівника допомагають колективу Компаніївського лісгоспу вирішувати будь-які проблеми і тим самим забезпечувати виживання державного лісогосподарського підприємства без фінансової підтримки держави.

Директор Слюсаренко завжди рівнозначно піклується і про працівників лісгоспу, і про ветеранів, і про молоду лісівничу зміну – уч ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Юлия | Дата: 15.07.2019 | Коментарі (0)