Головна » 2019 » Липень » 1 » Вітаємо переможців: лісничі отримали винагороди за перемогу у конкурсі ТЛУ на краще лісництво
10:27
Вітаємо переможців: лісничі отримали винагороди за перемогу у конкурсі ТЛУ на краще лісництво

На колегії Держлісагентства України кращим лісничим вручили наручні годинники з символікою ТЛУ і дипломи.

Нагадаємо, нещодавно були оголошені результати Всеукраїнського конкурсу, організованого Товариством лісівників України на краще лісництво. Непросто було визначити переможців. Але цього року матеріали на конкурс подали не так багато лісництв – всього 11.
В результаті:
Перше місце зайняло Смілянське лісництво ДП «Смілянське лісове господарство» Черкаського ОУЛМГ (лісничий – Олексій Островський).
Друге місце посіло Оникіївське лісництво ДП «Оникіївське лісове господарство» Кіровоградського ОУЛМГ (лісничий – Дмитро Осадчук)
Третє місце – Литовське лісництво ДП «Тростянецьке лісове господарство» Сумського ОУЛМГ (лісничий – Володимир Гашута)
Четверте (заохочувальне) місце розділили між собою Білківське лісництво ДП «Радомишльське лісомисливське господарство» Житомирського ОУЛМГ (лісничий – Сергій Онофрійчук) і Віньковецьке лісництво ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Хмельницького ОУЛМГ (лісничий – Анатолій Любинецький)

За призові місця, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток лісового господарства, активну лісівничо-просвітницьку роботу, лісництва отримали грошові винагороди (60 тис. грн. за перше місце, 40 тис. грн. за друге місце, 20 тис. гривень за третє місце, по 10 тис. грн. за четверте) і дипломи.
Лісничим кращих лісництв Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук вручив наручні годинники в горіховій оправі з логотипом ТЛУ і посвідчення до них, а заступник Голови Держлісагентства України Володимир Бондар – грамоти за високий професіоналізм і особистий внесок у розвиток лісового господарства.
Вітаємо переможців!

https://tlu.kiev.ua/pro-nas/novini-zakhodi/novina/article/vitajemo-peremozhciv-lisnichi-otrimali-vinagorodi-za-peremogu-u-konkursi-tlu-na-krashche-lisnictvo.html

Переглядів: 297 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: