Головна » 2016 » Травень » 13 » Вітаємо профспілкового лідера!
08:28
Вітаємо профспілкового лідера!

25 квітня 2016 року Профспілці працівників лісового господарства України виповнилось 20 років. З нагоди цієї ювілейної дати Центральний комітет Профспілки  відзначив профспілкових активістів, працівників та ветеранів профспілкових організацій та підприємств галузі, які активно сприяють Профспілці у здійсненні її функцій.

Серед відзначених лісових профспілкових активістів і голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп» Ірина Артем’єва.

 

 

Ірина Вікторівна працює на  відповідальній посаді головного бухгалтера підприємства і водночас проводить вагому громадську діяльність по вирішенню профспілкових проблем. Головою профкому члени профспілки одноголосно обирають  її вже втретє.

 Вона добре знає колектив, не байдужа до потреб людей, доводить розпочате діло до кінця, ніколи не дає  обіцянок, які неможливо виконати, бо добре розуміє, що до кожного слова голови профкому люди прислухаються.

         Доброзичливе, поважне ставлення до кожного, увага до людських проблем сприяли їй у здобутті  авторитету  серед  колег та профспілкового активу лісівників області.   

Велику увагу голова профкому  приділяє і членам Профспілки – ветеранам лісового господарства, які вийшли на заслужений відпочинок.

Разом з профактивом підприємства Ірина Вікторівна дбає про соціальні потреби спілчан, врегульовує всі основні питання  життєдіяльності трудового колективу  лісгоспу через умови колективного договору.

Вітаємо нашого беззмінного профспілкового лідера з визнанням її авторитету на галузевому рівні! Бажаємо Ірині Вікторівні Артем’євій міцного здоров’я, творчого вогника, завзятості, працьовитості і заслуженої людської поваги і шани за  захист інтересів працівників колективу.

 

Юлія Семокоп,

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 426 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: