Головна » 2016 » Травень » 18 » Визначено переможців конкурсу з охорони праці
15:07
Визначено переможців конкурсу з охорони праці

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства підбили підсумки обласного галузевого конкурсу, який проходив у рамках Міжнародного дня охорони праці.

За його результатами переможцями у номінації «Кращий працівник» стали Віктор Березовський,  тракторист - машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва ДП «Голованівський лісгосп»; Володимир Клочок, бригадир-механік Бобринецького лісництва ДП "Долинський лісгосп"; Леонід Шевченко, водій другого класу Кіровоградського лісництва ДП "Компаніївський лісгосп"; Олександр Антипенко, водій автотранспортних засобів Олександрівського лісництав (ЗіЛ - 131) ДП "Олександрівський лісгосп"; Микола Романенко, верстатник деревобробних верстатів Торговицького лісництва ДП "Оникіївський лісгосп"; Сергій Бець, майстер лісу Онуфріївського л-ва ДП "Онуфріївський лісгосп"; Олександр  Запорожець, майстер лісу Ново-Георгіївського лісництва ДП "Світловодський лісгосп"; Руслан Пилипенко, тракторист Чутянського лісництва ДП "Чорноліський лісгосп"; Тетяна Федоренко, підсобний працівник ДСДЛЦ "Веселі Боковеньки".

У номінації «Кращий підрозділ в лісокультурному виробництві» перше місце посіла лісокультурна бригада Бірківського лісництва ДП «Олександрівський лісгосп»; друге - лісокультурна бригада Онуфріївського лісництва ДП «Онуфріївський лісгосп»; третє - лісокультурна бригада Богданівського лісництва ДП «Чорноліський лісгосп» та бригада Голованівського лісництва ДП «Голованівський лісгосп». 

У номінації «Краща дільниця переробки деревини» на першій сходинці - цех переробки деревини Бірківського лісництва ДП «Олександрівський лісгосп»; на другій – цех переробки деревини Знамʼянського лісництва ДП «Чорноліський лісгосп»; на третій - механічна дільниця переробки деревини Голочанського лісництва ДП «Голованівський лісгосп» та цех переробки деревини Торговицького лісництва ДП «Оникіївський лісгосп».

 Переможці конкурсу отримають відзнаки й нагороди.

 У лісогосподарських підприємствах Кіровоградської області постійно проводиться організаційна, профілактична та практична робота з питань охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та безпеки дорожнього руху. У лісгоспах уведено в дію Систему управління охороною праці, яка стала основою для побудови дієвого механізму зменшення ризиків травматизму.

За перший квартал 2016 року на фінансування заходів з охорони праці витрачено 360,2 тис. грн., що більше, ніж у відповідному періоді 2015 року, на 78%. Витрачена на охорону праці сума склала 0,82 % від реалізації, у т.ч. на одного працюючого було витрачено в середньому 440 грн.

На ці кошти забезпечено працюючих спецодягом та засобами індивідуального захисту, проведено щорічне навчання з питань охорони праці та електробезпеки та проведено роботи по захисту працівників підприємств від уражень електричним струмом. Витрати направлено також на підтримання обладнання та умов праці на належному рівні, улаштування та доведення до певних нормативних вимог усіх побутових приміщень на виробництві.

Починаючи з 25 квітня на лісогосподарських підприємствах проходив Тиждень охорони праці, присвячений Дню охорони праці, під девізом «Стрес на робочому місці: колективний виклик». За цей у лісових господарствах та їх структурних підрозділах виконано оформлення куточків та стендів, а також проведено конкурси: «Кращий працівник», «Краща виробнича дільниця (бригада)».

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

 

 

Переглядів: 413 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: