Головна » 2016 » Серпень » 19

Потрібна єдина система електронного обліку деревини для всіх, щоб неможливо було виписувати накладні від руки. Із впровадженням електронної бази, доступ до неї отримають правоохоронці та митники, і ми переведемо всіх постійних лісокористувачів на ТТН-ліс, для внутрішнього переміщення лісу. Про це повідомила т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич на своїй сторінці у Facebook.

            Вона зазначила, що у Євросоюзі діє Регуляція № 995, яка забороняє імпорт в ЄС деревини та виробів з неї, якщо походження сировини не буде доведено. А в Україні постійно лунають закиди, мовляв, ми дозволяємо вивозити незаконне дерево.

... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: Юлия | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)

У Кіровоградській області ускладнилась епізоотична ситуація щодо африканської чуми свиней. Діагноз на це небезпечне захворювання підтверджено у померлих тварин, яких тримали у домогосподарствах сіл Деріївка Онуфріївського району та Хмельове Маловисківського району.

Щоб не допустити розповсюдження збудника цієї хвороби та ліквідувати його, користувачі мисливських угідь та обласне управління лісового та мисливського господарства вживають посилених заходів.

Представники державної лісової охорони та єгерської служби проводять щоденні спостереження в мисливських угіддях за клінічним станом диких кабанів. Протягом нинішнього року проведено близько 5900 спостережень, за результатами яких загиблих або підозрілих на захворювання африканської чуми с ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: Юлия | Дата: 19.08.2016 | Коментарі (0)