Головна » 2016 » Грудень » 05

Начальник відділення Національної служби посередництва і примирення у Кіровоградській області Микола Рішняк урочисто вручив голові обласної організації профспілки працівників лісового господарства Марині Слюсаровійсвідоцтво про визнання облпрофорганізації такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод і для делегування представників до органів соціального діалогу.

Кіровоградська обласна організація профспілки працівників лісового господарства об’єднує на засадах рівноправності всіх своїх членів з метою захисту їх прав та законних інтересів у економічній, соціальній, трудовій та інших сферах, у тому числі у відносинах з іншими сторонами соціального діалогу.

Чисельність членів профспілок, що входять до складу обласної організації, становить 1245 осіб, з яких працюючих членів профспілок – 845 чоловік, пенсіонерів – 400 чоловік.

З ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Юлия | Дата: 05.12.2016 | Коментарі (0)

30.11.16р.  заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар взяв участь у круглому столі «Мораторій на експорт лісу: результати та перспектива», який відбувся у конференц-залі Верховної Рада України.

У заході також взяли участь народні депутати України, виробники, експерти, громадськість та представники бізнес-асоціацій.

«Питання мораторію на експорт деревини не вирішує основні питання лісової галузі, такі як незаконна вирубка лісів, запровадження єдиної державної системи електронного обліку деревини для всіх постійних лісокористувачів, фінансування лісогосподарств південних та східних регіонів. Ці питання галузі потребують комплексного вирішення на законодавчому рівні», - зазначив Володимир Бондар.

Окрім того, заступник Голови Держлісагентства звернув увагу на боротьбу з незаконною вирубкою лісу. За його словами, вже набули чинності нові Санітарні правила в лісах України, якими жорстко обмежуєтьс ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: Юлия | Дата: 05.12.2016 | Коментарі (0)