Головна » 2016 » Грудень » 12

Т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич під час зустрічі з представником секретаріату Форуму ООН з лісів Бенджаміном Сінгером обговорила подальші напрямки співпраці та процедурні питання надання донорської допомоги для реформування лісової галузі України. 

Христина Юшкевич повідомила, що цього року Держлісагентство звернулось до секретаріату Форуму ООН з лісів із запитом щодо надання фінансової підтримки у рамках глобальної мережі сприяння фінансовій підтримці лісового господарства.

«Запит був підтриманий і Держлісагентству буде надана допомога для розробки проектних пропозицій з метою отримання міжнародної технічної допомоги для удосконалення ведення лісового господарства України», - зазначила т.в.о. Голови відомства. 

Окрім того, Христина Юшкевич розповіла, що у співпраці з іншими міністерствами та відомствами будуть розроблені проектні п ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: Юлия | Дата: 12.12.2016 | Коментарі (0)

  У лісогосподарських підприємствах триває заготівля новорічних ялинок. Першими у лісівників купують хвойні дерева оптові покупці. Жителі міст та сіл придбаватимуть святкових пухнастих красунь для власної оселі ближче до Нового року – на ялинкових базарах, які діятимуть на базі лісництв та садиб лісгоспів. Із 19 грудня поруч із обласним управлінням лісового та мисливського господарства традиційно розпочне роботу обласний лісовий ярмарок.

           

... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: Юлия | Дата: 12.12.2016 | Коментарі (0)

Питання охорони та захисту шпилькових насаджень у передноворічний період розглянули сьогодні, 9 грудня, на нараді в обласному управлінні лісового та мисливського господарства за участі спеціалістів облуправління й представників Національної поліції та Державної екологічної інспекції.

            Серед запрошених були заступник начальника управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в області капітан поліції Олександр Компанієць і начальник відділу екологічного контролю ПЗФ, рослинного та тваринного світу Державної екологічної інспекції в області Володимир Вовк.

            Перший заступник начальника ОУЛМГ Олег Середюк ознайомив присутніх з виконанням державною лісовою охороною заходів щодо попередженя порушень законодавства, передбачених наказом Держлісагентства України від 15.11.2016 р. № 404 «Про заходи щодо забезпечення охорони хвойних ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Юлия | Дата: 12.12.2016 | Коментарі (0)