Головна » 2016 » Грудень » 20

16 грудня під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства Тараса Кутового розпочала працювати робоча група з напрацювання напрямів реформування лісової галузі України.

Робоча група заслухала доповідь т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христини Юшкевич про поточну ситуацію в лісовій галузі України. Вона окреслила основні показники діяльності галузі за 9 місяців поточного року та порушила питання щодо збільшення відповідальності за незаконні рубки, безвідповідальне лісокористування та тіньовий обіг деревини.

Стосовно шляхів реформування галузі Христина Юшкевич підкреслила, що першочерговим завданням робочої групи має стати розробка стратегічного підходу – створення Національної ліс ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: Юлия | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

Готуючись до відкриття новорічного ялинкового ярмарку, лісівники прикрасили новорічними іграшками ялину, яка росте поруч із будівлею обласного управління лісового та мисливського господарства.

З 19 по 30 грудня на лісових ярмарках у Кропивницькому представлятимуть святкову ялинкову продукцію лісівники з усієї Кіровоградщини. На ярмарку можна буде придбати не лише новорічні деревця, а й різноманітні лісові дари, зокрема лікарські трави, мед, горіхи, а також побутові вироби з дерева, банні віники, сувеніри, створені руками лісівників та лісівничок.

Жителі Кропивницького зможуть завітати за новорічними ялинками до лісівників на торговельні майданчики, які розташовуватимуться за адресами: вул. Тараса Карпи, 76 ( поруч із облуправлінням) та вул ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: Юлия | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)