Головна » 2018 » Січень » 05

Відповідно до наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Компаніївської РДА від 23 листопада 2017 року № 352 сьогодні відбувся І районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Дякуємо всім за участь у даному заході! Учасники представили роботи у секціях з Української мови та фольклористики, Лісознавства, Біології ,Екології.

28 грудня відбувся І районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН на базі ЦДЮТ. Учасники конкурсу-захисту захищали свої роботи у секціях:
 

... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: Юлия | Дата: 05.01.2018 | Коментарі (0)

Завершилась ялинкова кампанія, впродовж якоїКомпаніївським лісовим господарством до новорічних та різдвяних свят реалізовано 4033 штук лісових красунь сосни кримської на загальну суму 330,2 тис.грн.

Місцеве населення мало змогу купити вирощені компаніївськими лісівниками новорічні сосни у всіх лісництвах (Компаніївському, Кіровоградському, Новгородківському) та на ялинкових ярмарках у місті Кропивницькому.

Всі новорічні дерева були вирощені на спеціальних плантаціях. Кількість заготовлених ялинок визначалась лише попитом населення.

Слід відзначити, що зважаючи на доступні ціни на новорічні ялинки, які реалізовували державні лісогосподарські підприємства області, в тому числі і ДП «Компаніївський лісгосп», (від 65 до 150 грн. в залежності від висоти і породи дерев) в передноворічний період попит на ялинки в лісгоспі значно зріс. Адже на ялинкових базарах новорічні дерева коштували на багато дорожче.

Новорічні ялинки, які реалізовував лісгос ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: Юлия | Дата: 05.01.2018 | Коментарі (0)