Головна » 2021 » Лютий » 5 » ДП «Компаніївський лісгосп» – на сторінках Історичного музею Компаніївщини
16:14
ДП «Компаніївський лісгосп» – на сторінках Історичного музею Компаніївщини

Лісівники Компаніївщини  працюють з бажанням, щоб залишити пам'ять про свої трудові здобутки не лише в нових зелених урочищах степового краю, й у гарних спогадах жителів громади.

         Одним з таких мотивів гарних вражень місцевих жителів про лісівників Компаніївщини стало помітне для них відремонтоване  адміністративне приміщення лісгоспу.  До цього часу приміщення, якому від часу будівництва виповнилось уже понад 50 років, мало не лише неприглядний вигляд, воно знаходилось в аварійному стані через допущені порушення будівельних стандартів при його будівництві. Ситуація аварійності змусила підприємство провести невідкладні роботи по укріпленню фундаменту будинку та забезпечити виконання робіт стяжки стін і лише після того провести його утеплення  та фасадне оформлення.

І ось приємна новина 2021 року! Працівники Компаніївського лісгоспу побачили фото відремонтованої адмінбудівлі ДП «Компаніївський лісгосп» поряд із аналогічним фото року заснування підприємства на сторінках Історичного музеї Компаніївщини. Цей факт вчергове підтвердив, що лісівники степового краю Кіровоградщини своєю професійною діяльністю  підвищують  іміджу лісової галузі області і всієї України.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 174 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: