Головна » 2021 » Лютий » 04

Компаніївські лісівники  відзвітували перед вище стоячими організаціями  за минулорічну роботу,  проаналізували свої виробничі плюси і мінуси та визначили  основні завдання на 2021 рік.  Пріоритетним напрямком роботи державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» є забезпечення розширеного відтворення лісів, тобто створення нових лісових насаджень в обсягах, що перевищують їх вирубання.

Весною на всіх площах, що вийшли з під вирубок минулого року буде проведено лісовідновлення на площі 0,7 га. Одночасно з лісовідновленням лісівники Компаніївщини щорічно працюють над питанням збільшення лісистості території регіону, створ ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: Юлия | Дата: 04.02.2021 | Коментарі (0)

Лісівники не лише вирощують нові ліси, охороняють від пожеж та браконьєрських рубок, а й дбають про озеленення населених пунктів, садиб жителів регіону.

В планах Компаніївського лісгоспу на 2021 рік – розширення обсягів робіт по вирощуванню декоративного посадкового матеріалу в Кіровоградському і Компаніївському лісництвах.

То ж державне підприємство «Компаніївське лісове господарство» запрошує на роботу  працелюбного природолюба  на посаду майстра декоративного  лісорозсадника.

 Пріоритетна вимога – захоплення справою, зацікавленість у результатах своєї роботи і прагнення залишити гарний слід по собі.

Детальна інформація за тел.05240 20063

Керівник підприємства чекає на ... Читати далі »

Переглядів: 213 | Додав: Юлия | Дата: 04.02.2021 | Коментарі (0)