Головна » 2021 » Лютий » 05

Лісівники Компаніївщини  працюють з бажанням, щоб залишити пам'ять про свої трудові здобутки не лише в нових зелених урочищах степового краю, й у гарних спогадах жителів громади.

         Одним з таких мотивів гарних вражень місцевих жителів про лісівників Компаніївщини стало помітне для них відремонтоване  адміністративне приміщення лісгоспу.  До цього часу приміщення, якому від часу будівництва виповнилось уже понад 50 років, мало не лише неприглядний вигляд, воно знаходилось в аварійному стані через допущені порушення будівельних стандартів при його будівництві. Ситуація аварійності змусила підприємство провести невідкладні роботи по укріпленню фундаменту будинку та забезпечити викона ... Читати далі »

Переглядів: 173 | Додав: Юлия | Дата: 05.02.2021 | Коментарі (0)

Щоб новостворені ліси і в майбутньому ефективно  виконувати властиві їм функції, необхідно максимально уваги приділяти проектуванні і посадці нових лісових культур.

Проектуванням лісових насаджень в ДП «Компаніївський лісгосп» займаються лісничі. Саме вони  професійно проектують лісові насадження у відповідності до наукових рекомендацій і нормативних документів про породний склад лісів у відповідних лісорослинних умовах.

Наразі служба головного лісничого Компаніївського лісгоспу включилась в активну роботу по підготовці до весняної лісокультурної кампанії. Фахівці лісгоспу разом з лісничими переглядають проекти лісових культур, уточнюють склад супутніх порід, складають баланс садивного матеріалу на весняні лісокульт ... Читати далі »

Переглядів: 196 | Додав: Юлия | Дата: 05.02.2021 | Коментарі (0)