Головна » 2016 » Грудень » 20 » Фотофакт: ялина біля облуправління лісового та мисливського господарства вже «вбралася» у святковий наряд
10:57
Фотофакт: ялина біля облуправління лісового та мисливського господарства вже «вбралася» у святковий наряд

Готуючись до відкриття новорічного ялинкового ярмарку, лісівники прикрасили новорічними іграшками ялину, яка росте поруч із будівлею обласного управління лісового та мисливського господарства.

З 19 по 30 грудня на лісових ярмарках у Кропивницькому представлятимуть святкову ялинкову продукцію лісівники з усієї Кіровоградщини. На ярмарку можна буде придбати не лише новорічні деревця, а й різноманітні лісові дари, зокрема лікарські трави, мед, горіхи, а також побутові вироби з дерева, банні віники, сувеніри, створені руками лісівників та лісівничок.

Жителі Кропивницького зможуть завітати за новорічними ялинками до лісівників на торговельні майданчики, які розташовуватимуться за адресами: вул. Тараса Карпи, 76 ( поруч із облуправлінням) та вул. Жадова (навпроти супермаркету «АТБ»). А також купити новорічні красуні у Кіровоградському лісництві (вул. Салганні Піски, 1).

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 363 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: