Головна » 2021 » Лютий » 15 » Лісівники йдуть в ногу з новітніми технологіями!
15:10
Лісівники йдуть в ногу з новітніми технологіями!

14 лютого - неофіційне свято, але широко відзначається в професійному світі День комп'ютерника.  Саме 14 лютого 1946 науковому світу і всім зацікавленим був продемонстрований перший реально працюючий електронний комп'ютер ENIAC я (Електричні Числовий Інтегратор І обчислювач). Комп'ютерна індустрія розвивається рік від року, видаючи споживачеві відмінні результати у вигляді новітніх розробок в галузі комунікацій.

Цей день, без сумнівів, можна назвати днем кожного з нас. Адже в сучасному світі неможливо обійтися без комп'ютера.     Інноваційні технології, комп’ютеризація давно стали частиною повсякденної роботи у різних галузях. Винайдено чимало цікавих ноу-хау і для лісового господарства.

 Компаніївські лісівники йдуть у ногу з часом та випробовують сучасні технології, підвищуючи ефективність роботи держпідприємства. Сьогодні всі фахівці лісгоспу працюють з комп’ютерами у відповідних напрямках.

Сучасні інформаційні системи та комп’ютерні технології дають можливість лісівникам: збирати, обробляти та проводити аналітичне узагальнення лісівничої інформації; оцінювати стан ведення господарства, якість лісогосподарської продукції, проводити сертифікацію підприємств; систематизувати документообіг, проводити підготовку технічної документації, формувати звітність, впроваджувати систему менеджменту якості на підприємстві та підвищувати кваліфікацію колективу на основі сучасних технічних і технологічних досягнень в лісовій галузі.

У День комп’ютерника лісівники приєднуються до привітань на адресу всіх професіоналів комп’ютерної справи! Бажаємо Вам життя без особливих збоїв, надійної роботи всіх, ввірених Вашому відомству електронно-обчислювальних пристроїв! Будьте здорові, посидючі, давайте відпочинок очам і ворушіть кінцівками. Ні - вірусу, ні - помилкам у системі!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 198 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: