Головна » 2016 » Грудень » 12 » Охорону хвойних насаджень спільно з лісівниками здійснюватимуть екоінспектори та поліцейські
10:56
Охорону хвойних насаджень спільно з лісівниками здійснюватимуть екоінспектори та поліцейські

Питання охорони та захисту шпилькових насаджень у передноворічний період розглянули сьогодні, 9 грудня, на нараді в обласному управлінні лісового та мисливського господарства за участі спеціалістів облуправління й представників Національної поліції та Державної екологічної інспекції.

            Серед запрошених були заступник начальника управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в області капітан поліції Олександр Компанієць і начальник відділу екологічного контролю ПЗФ, рослинного та тваринного світу Державної екологічної інспекції в області Володимир Вовк.

            Перший заступник начальника ОУЛМГ Олег Середюк ознайомив присутніх з виконанням державною лісовою охороною заходів щодо попередженя порушень законодавства, передбачених наказом Держлісагентства України від 15.11.2016 р. № 404 «Про заходи щодо забезпечення охорони хвойних насаджень від незаконного вирубування в передноворічний період 2017 року» і розпорядженням голови Кіровоградської ОДА від 21.11.2016 р. № 496-р «Про комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень від вирубування у передноворічний період 2016 року».

            Учасники наради затвердили план проведення спільних рейдів з охорони новорічних ялинок.

            Станом на 9 грудня лісогосподарські підприємства області реалізували 6,5 тис. штук ялинок на суму 565 тис. грн. Цьогоріч лісівники підготували до продажу 34 тисячі вічнозелених дерев, вирощених на спеціальних, промислових плантаціях.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 325 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: