Головна » 2021 » Лютий » 3 » Ось чому вихованці шкільного лісництва «Зелена Планета» завжди серед найкращих !
14:57
Ось чому вихованці шкільного лісництва «Зелена Планета» завжди серед найкращих !

Безперечно, знання учнів залежать від знань їх учителів! Вихованцям шкільного лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївське НВО» пощастило на вчителя-керівника   Світлану Владиславівну Полтавець. Природолюб, залюблена у свою професію бібліотекаря і лісову красу рідного краю, вона має безмежні знання про природу і ліс і уже понад 10 років передає їх своїм вихованцям – юним лісівникам Компаніївщини.

У травні 2020 року Світлана Полтавець  – керівник шкільного лісництва «Зелена Планета», керівник гуртка «Юні лісівники»» комунального закладу «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» заслужено виборола перше місце у Всеукраїнськму конкурсі «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти» (лісівничий напрям).

І ось нове визнання працелюбної, талановитої, креативної  Світлани Полтавець, яка крокує  в ногу з часом завжди і скрізь! Комунальним закладом «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» вивчено та узагальнено досвід роботи чудового бібліотекаря  – Світлани Полтавець.

У матеріалах посібника "Створюємо позитивний імідж бібліотеки та бібліотекаря" розкрито її професіоналізм, креативність та інноваційні підходи у підвищенні статусу бібліотеки як інформаційно-ресурсного центру закладу, цілеспрямовану діяльність щодо підвищення якості й ефективності бібліотечно-ресурсного супроводу освітнього процесу і задоволення інформаційних потреб усіх його учасників розширенням бібліотечного простору віртуальною складовою.

Колектив державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» щиро вітає Світлану Владиславівну із гідним визнанням її професійної діяльності! Ми  пишаємось тим, що маємо нагоду співпрацювати з таким успішним керівником шкільного лісництва і спільно готувати майбутню зміну лісоохоронців степової Кіровоградщини.

Олександр Слюсаренко,

директор ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 198 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: