Головна » 2021 » Лютий » 8 » Приємні моменти степових лісівників
14:24
Приємні моменти степових лісівників

Про те, що вже п’ятий рік лісові господарства південно-східної частини України не мають належної державної підтримки і ледь виживають відомо усім. Тримаються на плаву в останні роки ці лісгоспи завдячуючи професійному патріотизму їх працівників. Серед таких підприємств і державне підприємство «Компаніївське лісове господарство».

Попри всі труднощі сьогодення колектив лісгоспу щорічно забезпечує виконання виробничих завдань в межах фінансових можливостей. Створює лісові насадження, охороняє їх від лісових пожеж та браконьєрських рубок…

За нелегку працю вирощування і збереження лісів в степових умовах Кіровоградщини працівники лісу отримують зарплату, яка ледь перевищує  шість тисяч гривень.

Але і в таких умовах адміністрація лісгоспу намагається, по можливості, покращувати умови праці  лісівників Компаніївщини. В 2019 році провели утеплення адмінбудівлі лісгоспу і Компаніївського лісництва, у  минулому – 2020 році  вдалось відремонтувати другий поверх приміщення. Наразі почергово облаштовуємо меблями кабінети другого поверху, у планах нинішнього року  – ремонт першого поверху.

Для ресурсних лісгоспів це дрібниці, а для нас – це важка праця і приємні моменти. Уже не мало років ми сподіваємось, що часи зміняться і нелегку працю степових лісівників держава гідно оцінить. Та чи дочекаємось…???

 

  

Переглядів: 188 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: