Головна » 2021 » Лютий » 8 » Січневі кубометри
14:17
Січневі кубометри

 

Лісівники мають виконувати щомісячний план заготівлі за будь-якої погоди, щоб забезпечити підприємство коштами для сплати податків та виплати заробітної плати працівникам.

Цьогорічний січень, коли морозні дні чергувались з плюсовою температурою, не сприяв працівникам Компаніївського лісгоспу у виконанні плану проведення заготівлі деревини і її реалізації. Головна проблема – лісові дороги, якими за плюсової температури в січні складно проїхати.

         Та все ж, лісничі ловили моменти нічних заморозків, рано-вранці  доставляли лісорубів до лісових об’єктів, де проводились санітарні рубки. А для вивезення заготовленої лісопродуції чекали морозної погоди.

В січні ДП «Компаніївський лісгосп» заготовив всього 114 м3 ліквідної деревини – дров`яної деревини. Саме таку лісопродукцію отримують лісівники Компаніївщини від проведення санітарних рубок. Реалізувало підприємство, в перший місяць нового року,  дров паливних 350 м3, з них населенню 285 м3, установам соціальної сфери 65 м3.

Прогнози синоптиків на морозний лютий тішать лісівників. Адже завдяки морозам забезпечується доступ до усіх лісових ділянок, де заплановані на перший квартал поточного року рубки догляду за лісом.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 169 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: