Головна » 2016 » Грудень » 14 » У Кропивницькому ярмаркуватимуть лісівники з усієї області
09:57
У Кропивницькому ярмаркуватимуть лісівники з усієї області

З 19 по 30 грудня на лісових ярмарках у Кропивницькому представлятимуть святкову ялинкову продукцію лісівники з усієї Кіровоградщини.

Новорічний ялинковий ярмарок біля адмінприміщення обласного управління лісового та мисливського господарства відкриватимуть у день святого Миколая працівники Оникіївського лісгоспу. Чорноліський лісгосп реалізовуватиме ялинки 20 грудня, Світловодський – 21, ДСДЛЦ «Веселі Боковеньки» - 22, Долинський – 23, Голованівський – 26, Олександрівський – 27, Компаніївський – 28, Онуфріївський – 29 числа.

На ярмарку можна буде придбати не лише новорічні деревця, а й різноманітні лісові дари, зокрема лікарські трави, мед, горіхи, а також побутові вироби з дерева, банні віники, сувеніри, створені руками лісівників та лісівничок. Між лісгоспами проводитиметься конкурс на кращу організацію ярмаркового заходу.

Жителі Кропивницького зможуть завітати за новорічними ялинками до лісівників на торговельні майданчики, які розташовуватимуться за адресами: вул. Тараса Карпи, 76 ( поруч із облуправлінням) та вул. Жадова (навпроти супермаркету «АТБ»). А також купити новорічні красуні у Кіровоградському лісництві (вул. Салганні Піски, 1).

24 грудня лісогосподарські підприємства братимуть участь у святковому ярмарку від місцевих виробників, який проходитиме в обласному центрі на пл. Богдана Хмельницького.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

 

 

Переглядів: 378 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: