Головна » 2016 » Грудень » 30 » Відходить в минуле надзвичайно складний для нашого підприємства рік.
09:39
Відходить в минуле надзвичайно складний для нашого підприємства рік.

Відходить в минуле надзвичайно складний для нашого підприємства рік. Ми пройшли всі випробування та негаразди 2016 року. І ще раз продемонстрували свою витримку, згуртованість. Ми працювали наполегливо та самовіддано. Всі досягнення підприємства – результат роботи робітників л/к, лісничих, майстрів лісу, інженерних працівників, керівників.

Саме за 2016 рік без підтримки держави підприємство забезпечило виконання основних планових показників лісогосподарської діяльності, не допустило спаду реалізації, заборгованості по заробітній платі перед своїми працівниками та заборгованості по сплаті платежів до всіх рівнів.

У 2016 році колективом лісгоспу забезпечено розширене  відтворення лісів. Всього створено 74,6 га лісових насаджень. Із загального обсягу посадок на зрубах 7,9 га та 61,7 га захисних лісових насаджень на деградованих та малопродуктивних землях зони діяльності лісгоспу. У звітному році в лісорозсадниках та коробах вирощено 603 тис.шт. стандартного посадкового матеріалу, заготовлено 1446 кг лісового насіння. Наявний посадковий та посівний матеріал забезпечує планові обсяги створення лісових насаджень 2017 року.

         Що стосується рубок, то слід відзначити, що вони виконані в запланованих обсягах, а по окремих показниках перевиконані. Від усіх видок рубок в 2016 році заготовлено 9828 тис. м3 деревини, у тому числі від РГК – 1734  м3  від рубок формування і оздоровлення лісів 8094 м3

         Підприємство планує отримати кошти від реалізації товарів і послуг на рівні 3,5 млн.грн.

         Головним завданням на 2017 рік є збереження робочих місць, недопущення масового скорочення. На протязі 2016 року ДП «Компаніївський лісгосп»  максимально  зберіг чисельність працюючих. В 2017 році в зв’язку зі зменшенням обсягу робіт , за відсутністю фінансування підприємство буде змушене скорочувати працівників.

         Разом з Вами сподіваємось, що Новий  2017 рік принесе кожному з нас стабільність, впевненість в завтрашньому дні, добробут і мир кожній родині. Нехай зміни в нашому житті в Новому році будуть лише на краще, а праця в лісовій галузі зробить гідний внесок у зміцнення нашої держави, приносить радість і достаток.

         Будьте здорові та щасливі. З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

         Адміністрація ДП «Компаніївський лісгосп». 

Переглядів: 372 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: