Головна » 2021 » Лютий » 25 » Вітаємо з 50-річним Ювілеєм!
09:15
Вітаємо з 50-річним Ювілеєм!

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає з 50-річним ювілеєм водія Компаніївського лісницта Володимира Миколайовича Артем`єва!

Життєвий рейс Володимира Артем`єва по лісових дорогах степової Кіровоградщини розпочався два роки тому, коли він прийшов в Компаніївське лісництво працювати водієм, за сумісництвом з основною роботою оператора газорозподільної станції Кіровоградської ГКС.

В лісництві Володимир Миколайович універсальний «солдат» – за ним закріплені два автомобілі, які він завжди тримає у технічно справному стані, хоч вони й не нові, та в умілих та дбайливих руках водія Артем`єва  працюють результативно. Нелегка водійська справа їздити по лісових дорогах, пильність і відповідальність подвоюється. Та він встигає не тільки водійські обов’язки виконувати, а завжди і в усьому допомагає колегам по лісгоспу. Надає підтримку і працівникам лісової охорони, з якими часом і ліс садить і лісові пожежі тушить. А у вихідні та святкові дні для нього  звична справа разом із лісоохоронцями патрулювати ліси від лісопорушників та браконьєрів.

Автомобіль, керований водієм Артем`євим, завжди вчасно прибуває на лісові об’єкти за плановим призначенням. Володимир Миколайович в колективі лісівників зарекомендував себе високопрофесійним, старанним та відповідальним працівником. Робота в лісі приносить йому задоволення, Керівництво підприємства  вдячне Володимиру Артем`єву за сумлінну працю на користь лісу.

В лісовому господарстві працює і дружина іменинника Ірина,  а донька Марина, колишня вихованка шкільного лісництва «Зелена Планета, наразі студентка лісогосподарського факультету НУБіП.  То ж сім`я Артем`євих в повному складі любить ліс і професійно дбає про нього.

Колеги-лісівники бажають ювіляру міцного здоров’я на многая літа! Нехай кожен день множиться добрими справами на благо лісового господарства. В дорозі хай завжди буде зелене світло, а назустріч крокує удача!  А родинна домівка хай буде по вінця повна любов`ю, щастям, здоров`ям. достатком, миром та злагодою!

Наталія Жуковська,

інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 193 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: