Головна » 2021 » Лютий » 1 » Звикаємо: зона діяльності державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» – Кропивницький район
16:30
Звикаємо: зона діяльності державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» – Кропивницький район

Наразі в Україні завдяки децентралізації сформовано новий сучасний адмінтерустрій. Що стосується державного підприємства «Компаніївське лісове господарство», то маємо такі адміністративні зміни.

За матеріалами останнього лісовпорядкування (2019р.) лісовий фонд зони діяльності Компаніївського лісгоспу  знаходився на території п`яти адмінрайонів (Кіровоградського, Компаніївського, Новгородківського, Знамянського,  Долинського )та міста Кропивницького.

Згідно нового територіального устрою Кіровоградської області всі райони зони діяльності Компаніївського лісового господарства поглинув один новостворений – Кропивницький район.

Тому звикаємо: зона діяльності державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» – Кропивницький район Кіровоградської області.

З початком нового 2021 року лісівники Компаніївського лісового господарства налагоджують співпрацю з новоствореними об’єднаними територіальними громадами. Лісництва обговорюють з представниками ОТГ плани лісогосподарських заходів на 2021  рік, співпрацюють у питаннях охорони лісів від самовільних рубок, браконьєрського полювання, підготовки до пожежонебезпечного періоду та ін.. Актуальне питання сьогоднішнього дня – співпраця лісівників і ОТГ  в забезпеченні населення і соціальних сфер паливними дрова.

Одним із найважливіших заходів співпраці лісівників з громадами залишається інформаційна роботи про основні функції лісгоспу  його завдання, значення лісів для екологічного благополуччя регіону і необхідності про нього дбати усією громадою. Над цими питаннями і буде працювати колектив Компаніївського лісгоспу у 2021 році.

Ольга Артеменко,

т.в.о. головного лісничого ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 167 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: