Головна » 2021 » Січень » 16 » 17 січня останній день полювання на хутрових звірів.
09:20
17 січня останній день полювання на хутрових звірів.

17 січня останній день полювання на хутрових звірів.

ДП «Компаніївський лісгосп» нагадує, що обмежень для відстрілу вовків, лисиць та єнотовидного собаки не існує, а от зайця, за відстрільною карткою, кожен мисливець може добути не більше одного за день полювання. Якщо ж мисливець уполював зайця, чи іншого дозволеного звіра, щоб не порушувати закону, він зобов’язаний тут же зробити відповідний запис у контрольній картці обліку добутої дичини та порушень правил полювання.

Лісова охорона наголошує на обов’язковому дотриманні мисливцями правил полювання та попереджає, що в усіх мисливських угіддях Компаніївського, Новгородківського та Кропивницького районів спеціальні рейдові бригади мисливствознавців і правоохоронців в день закриття полювання, як і раніше,  будуть здійснювати  контроль за дотриманням норм мисливського господарства.

Лісівники закликають мисливців проявити культуру полювання, що забезпечить гарний відпочинок і незабутні враження від спілкування з природою.

Закінчується сезон полювання… Для когось цей сезон видався вдалим, для когось – не дуже. Бажаємо, щоб Новий 2021 рік приніс удачу всім мисливцям.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 180 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: