Головна » 2021 » Січень » 15

    

  У свіжому випуску часопису Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства  «Світ лісу» читайте про таке:

Новорічне привітання лісівникам і ветеранам галузі від начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко.

Працівники лісової галузі Кіровоградщини, які отримали мандат довіри від виборців на місцевих виборах.

Мисливський дайджест.

Підсумки лісокультурної кампанії та базового лісовпорядкування.

Всеукраїнська екологічна акція «Озеленення України» на Кіровоградщині.

Свято в кожен дім: фоторепортаж із лісових ярмарків.

До вашої уваги знайомство з лісовими ювілярами - ветеранам ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: Юлия | Дата: 15.01.2021 | Коментарі (0)

Зима важкий час для птахів. Доля зимуючих птахів багато в чому залежить від доброти, щедрості і милосердя людей, адже саме взимку птахи дуже страждають від холоду і голоду. 

Юні природолюби із шкільного лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївське НВО», традиційно щорічно надають практичну допомогу  зимуючим птахам.

У грудні місяці школярі долучилися до загальнодержавної акції «Нагодуй птахів взимку»,  ініційованої Державним агентством лісових ресурсів України, виготовили годівнички, наповнили їх кормами і прикрасили ними дерева на шкільному подвір`ї та біля своїх помешкань.

Напередодні Різдвяних свят діти підготували для співучих санітарів лісів і парків святкове меню – виготовили спеціальні смаколики із різного насіння. Чим годувати пернатих друзів школярі добре засвоїли із теоретичних занять у шкільному лісництві.

А ось і випав довгоочікуваний для людей сніг, а для пернатих ц ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: Юлия | Дата: 15.01.2021 | Коментарі (0)