Головна » 2021 » Січень » 11

В Україні набрав чинності жорсткий карантин. Він триватиме з 8 по 24 січня. Уряд запровадив його для боротьби з поширенням COVID-19. На період дії посиленого карантину заборонено:  відвідувати заклади освіти,   торгувати непродовольчими товарами,   проводити будь-які розважальні, спортивні або культурні масові заходи. 

         Державним установам та структурам рекомендовано максимально перевести роботу у дистанційний режим.

Повідомляємо, що в період посиленого карантину, державне підприємство «Компаніївське лісове господарство» працює з окремими обмеженнями.

Лісгосп перейшов на режим роботи за допомогою електронних засобів комунікації. Скасова ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: Юлия | Дата: 11.01.2021 | Коментарі (0)

У передноворічний період ДП «Компаніївський лісгосп» реалізував майже три тисячі новорічних дерев сосни кримської.  Лісівникам приємно, що вирощені  їх нелегкою працею хвойні лісові красуні  принесли новорічну радість родинам земляків.

Попит на вирощені Компаніївськими лісівниками  новорічні сосни з року в рік збільшується. Порівняно з 2019-м продано на   218  штук дерев більше. Відпускна ціна дорівнювала в середньому 108 гривень за одне новорічне дерево. Виручені з продажу зеленої продукції кошти лісгосп витратить на проведення лісівничих заходів, направлених на збільшення лісистості степового краю Кіровоградщини.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

... Читати далі »

Переглядів: 164 | Додав: Юлия | Дата: 11.01.2021 | Коментарі (0)