Головна » 2021 » Січень » 28

З метою виявлення порушників лісового законодавства та притягнення їх до відповідальності рейдовими бригадами лісової охорони державного підприємства ДП «Компаніївський лісгосп» протягом 2020 року було проведено 240 рейдів. Лісовою охороною зафіксовано 2 випадки незаконної рубки деревини, з яких в одному випадку виявлено порушника. Загальний обсяг незаконних рубок склав 6.4 куб. метри деревини, розмір шкоди склав 71.2 тис. грн. 

Одним встановленим  правопорушником добровільно було відшкодовано 1.01 тис. грн.  шкоди завданої державі та адміністративного штрафу за незаконно зрубаних 0.3 куб. м деревини.

Встановити ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: Юлия | Дата: 28.01.2021 | Коментарі (0)

Лісова охорона Компаніївського лісового господарства продовжує упереджувати факти браконьєрства у мисливський сезон 2020/2021 року, знищуючи браконьєрські засідки та незаконні знаряддя лову.

Так, 21 січня мисливствознавцем ДП «Компаніївський лісгосп» Олександром Дроговозом було  здійснено рейдові заходи у мисливський угіддях Компаніївського району.

Під час рейду виявлено браконьєрські зашморги (петлі) для добування диких тварин. Затримано 2 порушника на яких було складено 2 адмін протоколи (ст.20 ч.4 закон України про мисливське господарство та полювання та ст.85 ч.1 КУПАП). Згідно винесених постанов порушники сплатили штраф по 204 грн. кожний.

Довідково: зашморг — дуже жорстокий вид браконьєрської снасті. Основна небезпека від їх застосування пов’язана з тим, що після закінчення зими дуже часто петлі браконьєрами не ... Читати далі »

Переглядів: 163 | Додав: Юлия | Дата: 28.01.2021 | Коментарі (0)

Шановні колеги – працівники державного підприємства

«Долинське лісове господарство»!

Прийміть щирі вітання з нагоди 50-річчя від дня створення вашого підприємства від сусідів-лісівників –  колективу державного підприємства «Компаніївське лісове господарство»!

Піввіковий ювілей – це символічний відлік історії у лісогосподарській діяльності вашого підприємства, підсумок значного внеску праці лісівників різних поколінь у зелену скарбничку степової України.

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою  працею лісове багатство рідного краю, колектив вашого підприємства забезпечує надійний захист земельних угідь, поліпшує екологічний стан довкілля рідного краю.

Ліс поєдн ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: Юлия | Дата: 28.01.2021 | Коментарі (0)