Головна » 2021 » Січень » 22

Мисливське господарство є невід’ємною частиною лісового господаства. Тому лісівники активно його розвивають та охороняють. Збільшують видову чисельність фауни, здійснюють комплекс біотехнічних заходів, активно борються з браконьєрством, виховують у мисливців культуру полювання.

ДП «Компаніївський лісгосп» розташований на території Кіровоградського, Новгородківського  та Компаніївського районів. Усі мисливські угіддя цих районів передані в користування Товариству мисливців та рибалок. Тому витрат на ведення мисливського господарства і надходжень від нього Компаніївське лісове господарство немає.

За даними обліку 2020 року мисливської фауни в угіддях зони діяльності Компаніївського лісгоспу угіддях налічувалось: зайців-русаків - 3888 гол., козуль - 276 гол., лисиць - 92 гол.

Працівники лісової охорони Компаніївського лісового господарства протягом 2020 року постійно вживали заходів з охорони державного мисливського фонду та боротьби з бра ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: Юлия | Дата: 22.01.2021 | Коментарі (0)

ДП «Компаніївський лісгосп» при взаємодії з громадськістю та засобами масової інформації забезпечує прозорість та відкритість діяльності підприємства, висвітлення основних  аспектів роботи. Підприємство активно співпрацює з територіальними громадами зони своєї діяльності.

Працівники лісгоспу в щоденній своїй роботі працюють над відновленням позитивної суспільної думки про роботу лісівників та лісової галузі. Актуальні питання громадськості щодо лісового господарства є пріоритетними в роботі Компаніївського лісового господарства.   Зустрічі лісової охорони лісгоспу з представниками громад є постійними. Лісоохоронці доносять населенню зони діяльності лісгоспу позицію лісівників, розповідають про напрямки роботи лісогоспо ... Читати далі »

Переглядів: 196 | Додав: Юлия | Дата: 22.01.2021 | Коментарі (0)

22 січня - день Соборності України. Він знаменує собою одну з найбільших перемог нашого народу – возз’єднання в одній державі двох частин України: Наддніпрянщини  і Західної України. Урочистий Акт єднання став символом віковічного прагнення нашого народу жити у єдиній соборній незалежній державі. Пам'ятаймо завжди: сила нашого народу в його єдності, сила України – в неподільності нашої землі.

Шануймо усіх, хто сьогодні стоїть на захисті нашої Вітчизни від зовнішніх та внутрішніх ворогів, хто відстоює верховенство права, законність та правопорядок. Пам’ятаймо усіх, хто віддав життя за Україну, за її територіальну цілісність та конституційний лад.
З нагоди Дня Соборності зичу колегам-лісівникам, всім зем ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: Юлия | Дата: 22.01.2021 | Коментарі (0)

ДП «Компаніївський лісгосп» закликає  учнів шкільного лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївське НВО» взяти участь у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв, який проводить Товариство лісівників України.

Товариство лісівників України оголошує про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв (у 2021 році присвячений 30-річчю Незалежності України та 100-річчю з дня народження Бориса Миколайовича Лук’янова, міністра лісового господарства України 1966–1979 рр.)

Конкурс проводиться щороку з метою створення умов для професійного розвитку учнівської молоді учнівських лісництв, стимулювання ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: Юлия | Дата: 22.01.2021 | Коментарі (0)