Головна » 2020 » Січень » 24

Держлісагентство планує зібрати і опублікувати інформацію про заготівлю та реалізацію деревини в Україні, щоб держава і деревообробний бізнес могли ефективно планувати свою роботу. Про це повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький під час зустрічі з представниками Європейської бізнес асоціації.

Він зазначив, що орієнтовна сортиментна структура заготівлі деревини у 2020 році по Держлісагентствувже є у вільному доступі , а загальний баланс можна буде зробити після того, як всі лісокористувачі України введуть електронний облік деревини.

«Також ми зможемо оприлюднити реєстр всіх лісокористувачів України, які здійснюють заготівлю деревини», - сказав Голова Держлісагентства.

Учасники зустрічі ... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: Юлия | Дата: 24.01.2020 | Коментарі (0)

За повідомленням Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства 22 січня близько 19:00 год. у місті Радехів невідомі особи у масках скоїли розбійний напад на приватний будинок директора державного підприємства «Радехівське лісомисливське господарство» Степана Данькевича.

За даними Національної поліції у Львівські області, під час нападу у будинку перебував 61-річний чоловік, троє жінок віком 34, 59 та 87 років, а також двоє дітей віком 1 та 5 років.

Нападники жорстоко катували власника будинку та нанесли тілесні ушкодження жінкам, вимагаючи вказати місце зберігання грошей і цінностей, після чого заволоділи незначними коштами та втекли.

Унаслідок нападу від отриманих травм загинула дружина Степана Данькевича – Віра Ярославівна. Сам Степан Данькевич після побоїв госпіталізований до лікарні.

Держлісагентство України висловлює щирі співчуття Степану Данькевичу та його родині з приводу тяжкої втрати.

Зверта ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: Юлия | Дата: 24.01.2020 | Коментарі (0)