Головна » 2020 » Грудень » 04

Напередодні новорічних та різдвяних свят державна лісова охорона застерігає населення від самовільних рубок хвойних дерев.
На кожній легальній ялинці є бирка або чіп.
Ялинка без електронного чіпа вважатиметься краденою. В бирці вказується, з якого лісгоспу і навіть і з якого лісництва була відпущена ялинка, на якій плантації новорічних ялинок її заготовили.
Дерева без електронних чіпів вважаються незаконно здобутими, за що передбачено покарання.

Лісівники закликають купувати тільки легальні ялинки. Держава, в якій діє закон і права починається із кожного з нас. 

 

Переглядів: 177 | Додав: Юлия | Дата: 04.12.2020 | Коментарі (0)

3 грудня відбулось засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, в якому взяв участь і директор ДП «Компаніївський лісгоп» Олександр Слюсаренко.

Колегія розглянула стан обліку лісів та результати інвентаризації лісокультурних об'єктів. Крім того, начальник облуправління Наталія Ревенко інформувала учасників зібрання про питання, які розглядались на колегії Держлісагентвства. Вона звернула увагу директорів держаних лісогосподарських підприємств на необхідності  посилення співпраці з громадськістю та активізації роботи лісгоспів із ЗМІ та в соціальних мережах, посиленні заходів підприємств з охорони хвойних насаджень від самовільних порубок у передноворічний період. Наталія Ревенко також акцентувала увагу присутніх на необхідності неухильно дотримуватися вимог Постанови КМУ щодо проведення електронних аукціонів та забезпечувати виконання умов аукціонних договорів.

Прес-служба

ДП «Компан ... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: Юлия | Дата: 04.12.2020 | Коментарі (0)