Головна » 2020 » Грудень » 10

З метою економії дороговартісного газу багато жителів області перейшли на опалення дровами, встановили спеціальні котли з тривалим терміном горіння і високим коефіцієнтом тепловіддачі. А таке опалення потребує завчасної заготівлі дров. Більшість сільських господарів заготовили дрова вчасно і про запас. Проте немало людей в умовах сьогодення не можуть зробити літню заготівлю дров через складні фінансові можливості.

         ДП «Компаніївський лісгосп» проводить заготівлю дровяної деревини протягом року в порядку проведення рубок формування і оздоровлення лісів.

Реалізує дрова лісгосп також впродовж року. Тому громадяни, яким  наразі потрібні дрова, можуть звертатися у  з питань ... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: Юлия | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)

10 грудня святкує свій день народження головний економіст державного підприємства «Компаініївське лісове господарство» Лариса Григорівна Жученко.

У колективі лісівників Лариса Григорівна працює  з 2013 року. Спочатку їй, товарознавцю за спеціальністю, не все давалося просто у лісовому царсті цифр. Та поступово вона вникала в специфіку лісової економіки, заглиблюючись у лісогосподарське виробництво. Непомітно, день за днем, збігло вже 7 років – пізнавальних, напружених трудових буднів. Сьогодні головний економіст Лариса Жученко вже вільно орієнтується у всьому, що має відношення до лісової економіки. Проаналізувати минуле та спрогнозувати майбутнє, показати роботу всього колективу в цифрах – ось основні напрямки робот ... Читати далі »

Переглядів: 173 | Додав: Юлия | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)

Новий рік — це одне з тих свят, яке з нетерпінням і надією на казку, на нові враження та здобутки чекають як дорослі, так і діти.  Цьогорічні різдвяні та новорічні світа в усьому світі затьмарені небезпекою, яку несе пандемія коронавіруса. Ми мусимо жити в умовах карантинних обмежень, дотримуватись соціальної дистанції. Святкування Нового року та Різдва у зв’язку з пандемією коронавірусу відбудуться без масштабних святкувань.

Проте, зберігаючи найкращі традиції Нового року і Різдва, люди не відмовляться від встановлення святкових живих ялинок у домівках.
Бо, що може більше радувати у це свято, ніж лісова гостя, прикрашена яскравими вогниками гірлянд та неймовірний запах її хвої в теплому помешканні?

  &nb ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: Юлия | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)