Головна » 2017 » Квітень » 10 » Акція "За чисте довкілля"
10:07
Акція "За чисте довкілля"

Проблема забруднення навколишнього середовища на сьогоднішній день дуже актуальна для нашого селища. Надворі весна і незважаючи на турботи, проблеми і безліч невирішених питань у кожного з нас прокидається бажання щось покращити, змінити, відродити і створити. Тому з метою забезпечення чистоти порядку на прилеглих територіях , парках, дорогах, узбіччі, місцях загального відпочинку. 08 квітня 2017 року було проведено щорічну Всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» де працівники ДП «Компаніївське лісове господарство» долучились до прибирання прилеглої території та приведення у належний санітарний стан відрізок автошляху Олександрівка-Миколаїв з 80 по 82 кілометр.

 

На території лісгоспу було висаджено алею з туї, прибрана прилегла територія контори та господарське подвір’я території лісництва.

 

Працювали всі завзято, з вогником. Нікого не потрібно було підганяти. Навпаки - весело підбадьорюючи один одного всі хотіли зробити більше, адже розуміли, що роблять це для себе, для того, щоб ще прекраснішою, квітучою була наша рідна Україна.

Переглядів: 414 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: