Головна » 2017 » Квітень » 27

В обласному Товаристві лісівників відбулась 6-та звітна конференція. 

Делегати конференції заслухали звіт голови організації Олега Середюка про роботу Ради обласного Товариства за 2015-16 роки та визнали її задовільною. Крім того присутні затвердили звіт Ревізійної комісії про роботу Ради обласного Товариства. Також було обрано двох делегатів на 6-й з’їзд Товариства лісівників України – Олега Середюка та директора ДП «Чорноліський лісгосп» Олександра Зуєва. З’їзд відбудеться 16 травня. 

Лісівники затвердили у новій редакції статут Товариства. Потреба у внесенні змін до документа виникла у зв’язку зі змінами на законодавчому рівні. 

  

Нині до складу обласної організації входить 10 первинних утворень, які налічують у своїх рядах понад 600 чоловік. ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Юлия | Дата: 27.04.2017 | Коментарі (0)

День Чорнобильської трагедії для українців особливо трагічна дата.
Цього року виповнюється 31 рік від дня Чорнобильської катастрофи, яка стала найбільшою за всю історію ядерної енергетики у світі. З цього приводу працівники апарату привітали водія автотранспортних засобів Компаніївського лісництва Калінчука Володимира Миколайовича, учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 1986р. та вручили матеріальну допомогу.

Пам’ятаючи про страшні сторінки історії, ми віддаємо шану пожежникам, військовослужбовцям, будівельникам, ученим, медикам, представникам усіх професій і всіх народів республік колишнього Радянського Союзу, котрі брали участь у лікв ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: Юлия | Дата: 27.04.2017 | Коментарі (0)