Головна » 2020 » Грудень » 18 » Через ковід-карантин лісовий Миколай працює на доставку
14:33
Через ковід-карантин лісовий Миколай працює на доставку

З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудні, бо саме цього дня Святий Миколай приходить до кожної дитини з подарунком. А діткам працівників Компаніївського лісового господарства Миколай  традиційно приносить ще й живу ялиночку.

2020 рік вніс корективи у роботу Святих Миколаїв по всій планеті. Ковід-карантин  не дозволяє сьогодні збиратись дітворі у Резиденції Святого Миколая.Тому Лісовий Миколай в цьому році у Компаніївському, Кропивницькому і Новгородківському районах працює на доставку. Замовлення дідусь Миколай приймав онлайн, а доставку подарунків 24 діткам працівників Компаніївського лісгоспу провів з дотриманням карантинних обмежень.

Настуся Балабушка проживає поряд з Резиденцією Лісового Миколая і  їй вдалось упросила свою матусю, яка працює у лісгоспі, записатися на особистий прийом до Миколая. Лісовий Миколай зустрів  маму із донечкою на подвір`ї біля ялинки, вислухав її розповіді і бажання та вручив заслужені подарунки. Радості дитини не було меж – їй вдалось побачити живого Миколая, який раніше в домівку приходив лише вночі і клав подарунок під подушку. 

Святий Миколай Компаніївський за хорошу роботу у минулому році

 обдарував солодощами ще й усіх працівників трудового колективу лісгоспу та побажав, щоб Новий 2020 рік був сповнений здоров`ям, миром і любов`ю один до одного, до лісу і до всієї України.

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 204 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: