Головна » 2021 » Січень » 29 » Директор Компаніївського лісгоспу взяв участь у засіданні колегії облуправління
16:17
Директор Компаніївського лісгоспу взяв участь у засіданні колегії облуправління

 28 січня директор Компаніївського лісгоспу Олександр Слюсаренко взяв участь у засіданні колегії облуправління лісового та мисливського господарства, на якому розглядались підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств Кіровоградщини за 2020 рік.

У доповідях фахівців облуправління відмічалось, що всі лісогосподарські підприємства  забезпечили виконання запланованих на 2020 рік заходів.

За підсумками року середня заробітна плата у лісовій галузі області становить 14 718 грн.

До зведеного бюджету та фондів лісогосподарські підприємства сплатили 129,7 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів, у тому числі до бюджетів – 98,7 млн. грн., єдиного соціального внеску – 31 млн. грн.

За підсумками трудового суперництва колективів лісогосподарських підприємств за 2020 рік перше місце посів Оникіївський лісгосп, друге - Олександрівський , третє – Чорноліський лісгосп. Стимулюючий приз до перемоги - символічну черепаху – вручили Долинському лісгоспу. Компаніївський лісгосп у трудовому суперництві за підсумками 2020 року опинився на 8 місці.

У підсумовуючому слові начальник облуправління Наталія Ревенко подякувала колективам підприємств за успішну роботу в 2020 році, побажала вагомих професійних здобутків у нинішньому році та інформувала присутніх про підсумки нещодавньої колегії Держлісагентства.

Прес-служба ДП "Компаніївський лісгосп"

Переглядів: 161 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: