Головна » 2020 » Грудень » 28 » Директор лісгоспу взяв участь у роботі колегії облуправління
11:48
Директор лісгоспу взяв участь у роботі колегії облуправління

23 грудня в обласному управлiнні лiсового та мисливського господарства відбулось засідання колегii, в роботі якого взяв участь і керівник ДП «Компаніївський лісгосп» Олександр Слюсаренко.

На колегії розглянуто ряд виробничих питань, зокрема:

1. Про стан роботи з громадськiстю i засобами масовоi iнформацii та подальше вдосконалення цього напрямку дiяльностi.

2. Про результати ociнньої ревiзiї лiсових обходiв.

3. Про систему внутрiшнього контролю.

4.Про пiдсумки проведення внутрiшнiх аудитiв за 2020 piк.

5. Про стан роботи з персоналом та ведення вiйськового облiку на пiдприємствах областi.

6. Про орiєнтовний план роботи колегii Кiровоградського обласного управлiння лiсового та мисливського господарства на 2021 piк.

Після розгляду питань порядку денного, начальник управління Наталія Ревенко інформувала учасників зібрання про нещодавнє засідання колегії Держлісагентства, на якому розглядались питання про результати роботи підрозділів внутрішнього аудиту ДАЛРУ за 2020 рік, про стан проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення органами Держгеокадастру і стан реалізації деревини підприємствами галузі та виконання аукціонних зобов'язань.

В заключному слові Наталія Олександрівна акцентувала увагу присутніх на посиленні охорони шпилькових насаджень у передноворічний період та виконанні лісгоспами вимог постанови Кабміну “Про реалізацію експериментального проекту щодо проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини" і аукціонних договорів.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп

Переглядів: 197 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: