Головна » 2020 » Грудень » 1 » Інвентаризацію провели, підсумки підбили: відображаємо в обліку
15:49
Інвентаризацію провели, підсумки підбили: відображаємо в обліку

Кожне підприємство щорічно до дати балансу зобов’язане проводити суцільну інвентаризацію всіх активів і зобов’язань. Інвентаризація проводиться з метою забезпечення достовірності даних бухгалтерського обліку шляхом їх зіставлення з фактичною наявністю майна.

В ДП «Компаніївський лісгосп» інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 01 листопада 2020р. проведено на підставі наказу директора підприємства від 28.10.2020 року № 74.

 

 

Інвентаризаційна комісія завершила інвентаризацію всіх активів і зобов’язань у всіх виробничих підрозділах 23 листопада 2020 року.

Наразі члени ревізійної комісії розглядають результати, оформляють протоколи та готують матеріали  інвентаризації на затвердження керівнику.

В ході проведення інвентаризації комісія встановила ряд недоліків та зауважень, які до кінця року повинні бути виправлені, щоб фінансова звітність відповідала букві закону.

Інвентаризація відбулася, настає час кропіткої і напруженої праці бухгалтера – підбиття підсумків роботи за рік.

Ірина Артем’єва,

головний бухгалтер ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 195 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: