Головна » 2020 » Грудень » 22 » Як ми ярмаркували…
16:54
Як ми ярмаркували…

 

Традиційні ялинкові ярмарки на площадці біля обласного управління лісового та мисливського господарства в цьому році розпочались 18 грудня. 21 грудня, за графіком облуправління, був день ярмаркування ДП «Компаніївське лісове господарство».

 

Пoстійні пoкупці,  задoвгo дo пoчатку ярмарку займали чергу, щoб встигнути придбати наші пишні лісові красуні. Лісівники Компаніївщини врахували минулорічні побажання  містян  і привезли на ярмарок найбільш ходовий товар – новорічні дерева сосни кримської висотою  від 1.5 до 2 м.  Так, 200 штук новорічних красунь, які привезли працівники Компаніївського лісництва, були розкуплені досить швидко. Адже ціна від виробника була досить доступною для мешканців міста – в середньому вона склала 135 грн. А черга бажаючих придбати сосенки залишалась… Тож задля задоволення потреб всіх охочих мати екологічно чисті ялинки від місцевого виробника прийшлось довезти  ще 50 штук сосен із Кіровоградського лісництва.

  

Приємно відмітити, що більшість кропивничан, купуючи  головний атрибут новорічний свят, звертали увагу на наявність на деревці самоклейної етикетки, яка має штрих-код та номер, за яким можна перевірити інформацію про походження новорічної ялинки. Саме ці засоби маркування свідчать про законність походження зрубаної ялинки та її реалізації. 

Лісівники Компаніївщини бажають всім мешканцям обласного центру, які стали власниками продукції державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» – пишних новорічних сосен, щоб зелені лісові красуні  принесли в їх оселі новорічно-різдвяну радість і  щастя в Новому році!

 

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 193 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: