Головна » 2020 » Грудень » 14 » Юні лісівники «Зеленої Планети» долучились до Всеукраїнської ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України «Нагодуй птахів взимку
14:15
Юні лісівники «Зеленої Планети» долучились до Всеукраїнської ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України «Нагодуй птахів взимку

 

Юні лісівники шкільного лісництва «Зелена Планета», що діє при КЗ «Компаніївське НВО» із теоретичного курсу бесід про охорону птахів взимку добре розуміють, як сутужно птахам у зимову пору знайти їжу. Саме тому вони постійно турбуються про співучих санітарів лісу, регулярно підгодовують птахів, дбають про чистоту годівниць, їх наповнення. Разом ми виготовляємо та розвішуємо годівниці, створили справжню їдальню для пернатих, яку поставили на шкільному подвір`ї, щоб мати змогу частіше годувати та спостерігати за пернатими друзями. Сьогодні юні природолюби годували птахів зерном пшениці, пшона, овса, яблуками, подрібленими крильцятами ясена та клена. Перед тим як насипати корма, ми їх ретельно почистили, адже залишки корму, сміття, послід може стати причиною захворювань птахів. До речі, корма, розвішані в понеділок – сало та яблучка уже пташки смакували.

  

Шановні дорослі і діти, дбаймо про пернатих разом!!! Створюйте власноруч  годівнички, облаштовуйте підгодовуючі майданчики для птахів!!!

І тоді, навесні, крилаті захисники наших  лісів будуть рятувати їх від шкідників, а всіх нас радувати веселим пташинним щебетанням !

 

  

Світлана Полтавець,

керівник шкільного лісництва  «Зелена Планета»

Переглядів: 199 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: