Головна » 2020 » Грудень » 31 » Хай Новий 2021 рік буде успішним для кожного!
21:09
Хай Новий 2021 рік буде успішним для кожного!

Відходить в історію 2020 рік… Незабаром ми перегорнемо його  останню сторінку. Цей високосний рік приніс нові  випробування для всього людства, він був роком боротьби за життя і здоров`я, за виживання… Питання охорони та захисту праці лісівників також було  особливо актуальне. Працівникам Компаніївського лісового господарства довелось пережити колективну самоізоляцію, дистанційну роботу  для управлінського апарату підприємства.  Але  ліс потрібно було садити, доглядати, охороняти від пожеж, шкідників і браконьєрів, тому лісове господарство не мало можливості навіть тимчасово призупинити діяльність.

 Так, попри всі труднощі в минаючому році, колектив Компаніївського лісового господарства успішно виконав річні завдання регіональної екологічної програми «Ліси Кіровоградщини». Ми збагатили степову Кіровоградщину на 25 га нових лісів, відновили ліси на площі 5 га. В повному обсязі забезпечили виконання доглядів за лісовими культурами і проведення рубок формування і оздоровлення лісів. Лісова охорона  щоденною працею надійно захищала ліси рідного краю від пожеж, шкідників та безжальних рук браконьєрів. Підприємство протягом року вчасно  сплачувало платежі до державного та місцевого бюджетів.

За наші колективні професійні здобутки, сумлінну роботу працівників лісу  і досягнуті результати в 2020 році щира вдячність кожному працівнику підприємства.

На порозі Новий 2021 рік – це нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії кожного обов’язково здійсняться в Новому.

Вітаю з новорічно-різдвяними святами колег-лісівників, ветеранів лісової галузі,  юних лісівників шкільних лісництв і їх педагогів-наставників і всіх жителів нашого регіону! Нехай новий   рік прийде до вас лише з радістю, додасть сил, здоров’я й оптимізму, вселить у душі спокій і впевненість... Успішного 2021 року для кожного з вас!

 З Новим роком! З Різдвом Христовим!

З повагою

 Олександр Слюсаренко, директор ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 191 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: