Головна » 2017 » Квітень » 6 » Компаніївський лісгосп провів Акцію "Майбутнє лісу у твоїх руках"
09:47
Компаніївський лісгосп провів Акцію "Майбутнє лісу у твоїх руках"

Перші місяці весни – гаряча пора для працівників лісового господарства. Проводиться весняна посадка лісових культур. Цього року Компаніївський лісгоспом планується висадити 40 га майбутнього лісу, вирощено стандартного посадкового матеріалу 620 тис.шт. , створено 3 га плантацій новорічних сосен, посіяно лісового насіння в розсадниках на площі 1,6га.

Щороку 21 березня стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» , за ініціативи Держлісагентства, яка стала доброю традицією весняного спілкування лісівників з громадськістю та учнями.

5 квітня 2017 року Компаніївське лісове господарство провело акцію на базі Кіровоградського лісництва в урочищі Зарудний з учнями ДЕГО «Флора» комунального закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 імені Олени Журливої м. Кропивницький та представниками сільської ради. Учні отримали додаткову можливість ознайомитися з особливостями посадки лісових культур та прийняти участь в садінні дерев та посіву жолудя дуба звичайного.

В рамках проведеної акції учнями та лісовою охороною було посаджено лісових культур на зрубах площею 2,5 га.

Головна мета акції – підвищення ролі лісової галузі , роз’яснення для широких кіл громадськості важливість та особливість створення лісових насаджень , значення для суспільства професії лісівника, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

Лісівники були вдячні учням за допомогу , пригостили своїх юних помічників кашею та печеною картоплею.

Переглядів: 517 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: