Головна » 2020 » Грудень » 22 » КРАЩЕ ПРИДБАТИ ЯЛИНКУ ЗАКОННО
14:50
КРАЩЕ ПРИДБАТИ ЯЛИНКУ ЗАКОННО

Хвойні ліси в передноворічний період знаходяться під особливим контролем лісівників Кіровоградщини. Вартові лісів патрулюють  плантації новорічних дерев та хвойні молодняки цілодобово.

Лісоохоронці Компаніївського лісгоспу також проводять значну профілактичну роботу щодо збереження лісів від самовільних рубок серед населення міст і сіл зони діяльності підприємства. Лісгосп постійно друкує у ЗМІ звернення, оголошення та попередження про недопущення браконьєрських рубок, лісова охорона проводить бесіди, роздає листівки-попередження. Нещодавно працівники лісгоспу розмістили у населених пунктах району тематичні бігборди зі зверненням від лісівників Кіровоградщини « Не рубай новорічну ялинку – купуй легальну!».

Адміністрація державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» просить мешканців району й приїжджих не займатися самовільними рубками дерев. Порушників  чекає штраф та відповідальність  за шкоду, заподіяну лісовому господарству. Перед тим, як стати на браконьєрську стежку, подумайте, чи потрібні вам неприємності у святкові дні. Тому прохання до усіх: не завдавайте шкоди хвойним насадженням, шануйте працю лісівників. Бережіть ліс!

 Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 183 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: