Головна » 2021 » Січень » 28 » Ліс єднає нас! З Ювілеєм, шановні колеги Долинського лісового господарства!
09:38
Ліс єднає нас! З Ювілеєм, шановні колеги Долинського лісового господарства!

Шановні колеги – працівники державного підприємства

«Долинське лісове господарство»!

Прийміть щирі вітання з нагоди 50-річчя від дня створення вашого підприємства від сусідів-лісівників –  колективу державного підприємства «Компаніївське лісове господарство»!

Піввіковий ювілей – це символічний відлік історії у лісогосподарській діяльності вашого підприємства, підсумок значного внеску праці лісівників різних поколінь у зелену скарбничку степової України.

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою  працею лісове багатство рідного краю, колектив вашого підприємства забезпечує надійний захист земельних угідь, поліпшує екологічний стан довкілля рідного краю.

Ліс поєднав наші долі…

То ж хай наша з вами праця і надалі втілюється у лісову красу степової Кіровоградщини, шанується людьми і цінується державою, а економічна міцність підприємств стає основою добробуту кожної лісової родини!

Дві наші Долі – дві сестри,

Гартують нас одні вітри,

І живлять нас одні дощі,

Однакові у нас харчі…

Нам від Долі дано

Посадити наш ліс і зростити,

Ми готові завжди

В небезпеці його захистити...

Шановні лісівники-Долинчани! Хай на віки залишається Вашою справою честі примноження та збереження лісових багатств рідного краю!

Бажаємо Вам здоров`я на довгі роки, благополуччя, вдалих проектів і нових професійних здобутків! Щастя, миру та злагоди кожній лісовій родині і нашій Україні!

За дорученням колективу ДП «Компаніївський лісгосп»

директор Олександр Слюсаренко

Переглядів: 176 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: