Головна » 2017 » Лютий » 15 » Лісівничі справи юних лісівників
16:38
Лісівничі справи юних лісівників

На вулиці вирує зима, і поки не розпочалися весняно-польові роботи юних лісівників, вони у цей час займаються більше теоретичними питаннями лісівничої справи. На заняттях опрацьовують наукову та довідникову літературу, готують реферативні матеріали. 

Рослини, або рослинні організми, - живі істоти, одна з форм життя на нашій планеті. Юні лісівники поглиблюють свої знання про флору Компаніївщини, вивчаючи будову рослин, їх загальну характеристику, способи розмноження, місця зростання тощо. Для навчання використовують гербарії, фотокаталоги, ілюстративний матеріал, таблиці.



Своїм обов’язком, юні лісівники вважають, більше пізнати про зелені скарби нашої країни. Берегти, охороняти та примножувати рослинний світ – завдання кожного члена учнівського лісництва. 

Рослини годують все живе на планеті завдяки унікальній здатності використовувати явище фотосинтезу. Але цього сьогодні вже не досить. Настав час берегти зелених землян. І не тільки тому, що вони вловлюють сонячну енергію. Треба усвідомити, врешті-решт, безумовний факт: ми живемо з ними одним життям. Це більш ніж поважна причина, щоб тимчасово поступитися задля них часткою власного добробуту. 

Рослини входять в наше життя, як загадкові й поважні твори природи.

Природна спадщина не менш важлива для людства, ніж культурна. І це той випадок, коли від кожного з нас залежить, що саме залишиться майбутнім поколінням.
Переглядів: 425 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: