Головна » 2017 » Лютий » 23

Технічна нарада з розгляду і затвердження матеріалів безперервного лісовпорядкування державних лісогосподарських підприємств Кіровоградщини відбулась 21 лютого в обласному управлінні лісового та мисливського господарства. У ній взяли участь перший заступник начальника управління Олег Середюк, головний інженер ДП «Харківська лісовпорядна експедиція» Василь Гриневич, начальник відділу природоохоронних програм і фондів Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сніжана Лазаренко та головні лісничі державних лісогосподарських підприємств.

Учасники наради розглянули та затвердили матеріали розширеного безперервного лісовпорядкування по підприємствах. За результатами обговорення питання готовності лісових господарств до проведення польових лісовпорядних робіт визначено порядок реалізації запланованих заходів.

... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Юлия | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

22 лютого 2017 року на базі Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс «Вчимося досліджувати та охороняти природу» на якому учні 3-10 класів захищали свої науково-дослідницькі роботи. На конкурс з'їхалися діти з усієї області. Учасники були розділені на 3 секції. Почесними членами журі були, методист закладу Закутаєва Н.І., головний спеціаліст сектору лісорозведення Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Роздєльська В.М. заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської області Гоменюк Г.О. головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти, науки, молоді та спорту кіровоградської облдержадміністрації Данилов С.О.;та ін. < ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: Юлия | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

На жаль, щоразу крокуючи лісом або Лісопарковою зоною, бачиш під ногами сміття. Засіяні кіровоградські землі пластмасовими «квітами» від півночі до півдня, від заходу до сходу -  всюди вони.В  житті українського населення вироби з пластмаси є невід’ємною складовою  побуту. А після їх використання пластик опиняється на смітниках, не розкладаючись більше 200 років, а під час горіння виділяються шкідливі речовини, перешкоджаючи газообміну  у ґрунті та воді.

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Юлия | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)