Головна » 2021 » Січень » 29 » Лісівники Компаніївщини вшановують героїв Крут
10:36
Лісівники Компаніївщини вшановують героїв Крут

Щороку 29 січня в Україні відзначають трагічну та водночас героїчну дату – роковини бою під Крутами. Саме цього дня 103 роки тому в легендарному бою проти армії більшовиків, яка наступала на Київ, українські юнаки відважно пожертвували своїм життям.

Подвиг героїв Крут навічно увійшов у літопис боротьби за незалежність Вітчизни як одне із свідчень незламності духу українського народу, його вічного прагнення о волі і справедливості. Це був перший і останній бій юних захисників української незалежності.

На превеликий жаль, трагічні сторінки історії повторюються. І сьогодні, як і сто років тому, тисячі нових героїв жертвують собою заради України. Бо ж боротьба за вільну і незалежну Україну триває й досі.

Колектив Компаніївського лісового господарства разом з усією громадою селища Компаніївка сьогодні вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. А разом з ними вшановуємо Героїв Небесної Сотні і бійців АТО, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та цілісність України.

Слава Україні! Слава її бійцям!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 154 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: