Головна » 2020 » Грудень » 11 » Лісівники рекомендують керівникам придбати в подарунок для працівників трудового колективу живі ялинки
12:32
Лісівники рекомендують керівникам придбати в подарунок для працівників трудового колективу живі ялинки

  

ДП «Компаніївське лісове господарство», до початку роботи передноворічних ярмарків, реалізує новорічні сосни оптовим споживачам. Живі новорічні деревця лісівники заготовляють і відпускають оптовим покупцям на спеціальних плантаціях. 

Після того, як оптові споживачі виберуть на свій смак сосенки бажаного розміру і проведуть їх передоплату, лісівники їх зрубають, прикріплять до кожного деревця спеціальну самоклейну етикетку зі штрихкодом, зареєструють цифровий код з етикетки кожного новорічного деревця у Системі ЕОД  і відвантажать  лісовий товар покупцю.

Таким чином, споживач має можливість обрати на свій смак новорічну красунню і придбати її легально за найнижчою ціною від виробника.

Шановні керівники підприємств і голови профспілкових комітетів! Лісівники радять Вам зробити новорічний подарунок своїм працівникам – придбати  кожному в подарунок живу лісову красуню.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 187 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: