Головна » 2020 » Грудень » 31 » Не оминаємо увагою ветеранів
21:01
Не оминаємо увагою ветеранів

  

На обліку первинної профспілкової організації ДП «Компаніївський лісгосп» перебуває 17 пенсіонерів. Усі вони, гідно виконуючи свій професійний обов’язок, багато років життя присвятили примноженню лісових багатств степової Кіровоградщини. Про них у нашій лісовій родині ми ніколи не забуваємо і в міру можливості допомагаємо.

У передноворічні дні працівники лісгоспу традиційно відвідали своїх колег-ветеранів  і вручили їм подарунки – ялинку і солодощі. Ветерани завжди радо зустрічають своїх молодших колег, цікавляться станом справ на виробництві, діляться спогадами, дають мудрі професійні поради, гостинно пригощають  і чекають на нові зустрічі.

Колектив Компаніївського лісового господарства щиро вітає ветеранів підприємства з наступаючим Новим 2021 роком та Різдвом Христовим! Зичимо здоров`я усім – і душевного і тілесного! Бажаємо, щоб на Вас чекало ще багато  щасливих років, сповнених життєвими радощами, підтримкою близьких, злагодою та миром. Ми Вас цінуємо і поважаємо! Будьте здорові! Хай береже Вас Бог!

Ірина Артемєва,

голова профкому  ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 185 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: