Головна » 2017 » Квітень » 27 » Обласне Товариство лісівників провело звітну конференцію
08:34
Обласне Товариство лісівників провело звітну конференцію

В обласному Товаристві лісівників відбулась 6-та звітна конференція. 

Делегати конференції заслухали звіт голови організації Олега Середюка про роботу Ради обласного Товариства за 2015-16 роки та визнали її задовільною. Крім того присутні затвердили звіт Ревізійної комісії про роботу Ради обласного Товариства. Також було обрано двох делегатів на 6-й з’їзд Товариства лісівників України – Олега Середюка та директора ДП «Чорноліський лісгосп» Олександра Зуєва. З’їзд відбудеться 16 травня. 

Лісівники затвердили у новій редакції статут Товариства. Потреба у внесенні змін до документа виникла у зв’язку зі змінами на законодавчому рівні. 

  

Нині до складу обласної організації входить 10 первинних утворень, які налічують у своїх рядах понад 600 чоловік. Діяльність членів Товариства спрямована на розв’язання актуальних проблем з підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, збільшення лісистості області, раціонального використання лісових ресурсів, пожвавлення просвітницької роботи серед населення, професійної орієнтації учнівської молоді, впровадження у виробництво галузевих наукових рекомендацій. 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Переглядів: 468 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: