Головна » 2021 » Січень » 28 » Підсумки 2020: Охорона лісу від лісопорушень
17:26
Підсумки 2020: Охорона лісу від лісопорушень

З метою виявлення порушників лісового законодавства та притягнення їх до відповідальності рейдовими бригадами лісової охорони державного підприємства ДП «Компаніївський лісгосп» протягом 2020 року було проведено 240 рейдів. Лісовою охороною зафіксовано 2 випадки незаконної рубки деревини, з яких в одному випадку виявлено порушника. Загальний обсяг незаконних рубок склав 6.4 куб. метри деревини, розмір шкоди склав 71.2 тис. грн. 

Одним встановленим  правопорушником добровільно було відшкодовано 1.01 тис. грн.  шкоди завданої державі та адміністративного штрафу за незаконно зрубаних 0.3 куб. м деревини.

Встановити осіб, які вчинили інше порушення, за допомогою вжитих державною лісовою охороною заходів не вдалося. Тому для встановлення особи правопорушника ДП  «Компаніївський лісгосп» матеріали по справі направлені в Кіровоградське районне відділення Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області .Станом на 01.01.2021 по даному кримінальному впровадженню триває досудове розслідування.

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

 

Переглядів: 186 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: