Головна » 2020 » Грудень » 10 » Щирі вітання колезі!
14:04
Щирі вітання колезі!

10 грудня святкує свій день народження головний економіст державного підприємства «Компаініївське лісове господарство» Лариса Григорівна Жученко.

У колективі лісівників Лариса Григорівна працює  з 2013 року. Спочатку їй, товарознавцю за спеціальністю, не все давалося просто у лісовому царсті цифр. Та поступово вона вникала в специфіку лісової економіки, заглиблюючись у лісогосподарське виробництво. Непомітно, день за днем, збігло вже 7 років – пізнавальних, напружених трудових буднів. Сьогодні головний економіст Лариса Жученко вже вільно орієнтується у всьому, що має відношення до лісової економіки. Проаналізувати минуле та спрогнозувати майбутнє, показати роботу всього колективу в цифрах – ось основні напрямки роботи головного економіста лісгоспу. За сумлінну працю в Компаніївському лісгоспі Лариса Григорівна має Подяки підприємства і Компаніївської РДА. Колеги поважають її за щирість у спілкуванні, за прості людські чесноти.

Вдома Лариса Григорівна любляча дружина, мама і бабуся. Разом з чоловіком виростили двох гідних синів, тепер допомагають дітям виховувати онука Богданчика.

Колектив Компаніївського лісгоспу щиро вітає головного економіста підприємства Ларису Григорівну Жученко  із Днем народження!

Бажаємо щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею!  Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі!

Ірина Артемєва,

голова профкому лісгоспу

 

 

Переглядів: 173 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: